Index

Artilleri

Artilleri bilder
Film klipp
Artilleri Sitater
Artilleri sanger

Artilleri Linker

Skyts og Ammo
Santa Barbara

Tjeneste steder
Artilleri historie
og opprinnelse

Downloads/Spill


Military Forums
Over 4300
medlemmer!


Kontakt oss

 
Andre sider:
Military Quotes
Over 2000 militær relaterte sitater og over 800 avdelings mottoer!
Eiendomsmegler
Eiendomsmegler.com
Kjøp og Salg av Bolig

Metric Conversion

Domains for sale

What is my IP

Voice over IP (VoIP)


Øvelse Joint Winter 2003.
11-17 mars.

Link: Forsvarets egen Joint Winter side

Har stort sett bare bilder fra Bn ko (81), Batteri NILS (23) og Batteri PIRAYA (43).

Bildene er kun til privat bruk, all annen bruk skal avtales med meg.
Hold musepekeren over bildene for info.
Alle bildene er 640x480pixler.

Stemningsbilde av ferdig rekognosert kanonstilling, Btt P. Dag 1 på øvelsen.Kanongutta i Piraya venter på skytsene. Eneste dag med sol og oppholdsvær på øvelsen...Innrykk i Btt P, dag 1 på øvelsen.Batteri P i stilling dag 1Innrykk i Batalsjons ko (81), dag 181 klar i stilling, dag 1
Sersjant Elvesveen rekognoserer 81's viktigste stilling........TADKOM (Taktisk Digital Kommunikasjon) i stilling ved 81, dag 1Brøyting av stilling 2.81 i stilling 2. Med eget svømmebasseng i front...NASAMS i stilling.23's Kommandoplassvogner på veg til ny stilling.
81 innrykk i stilling 3.Nedsnødd tjeneste i Bn ko....Skyts (Piraya) på veg inn i stilling 3. Etter noen kilometers belting langs E-6PK-4 på veg inn i stilling 3.Toalett kun for de aller tøffeste. Gode gamle BC kan så vidt skimtes ved en blafrende teltduk..... Djønne og Bøe godt igang med rek av 43's fjerde stilling.
GASS GASS GASS i batteri NILS. flere timer i vernedrakt venter batteriet.GASS GASS GASS. Batteri Nils skyts klar for det meste.....Batteri Nils på veg til ABC rens.NK-3 i kø for ABC rens.ABC søk på NK-3ABC søke/renselag. Vernedrakt er gøy!
Alternativ vaktpost sted... Værgudene var ikke helt med oss under øvelsen.Fenrik Størseth storkoser seg i ILS'en.NKA-2 ut på en liten kjøretur.Nærsikring av 43 ko. Det var til tider meget trangt om plassen langs E-6.Batteri P på veg gjennom forsyningspunkt.God gammel kanonlinje i batter P.
Gjett en gang hvilket av disse to teltene som ble brukt som befalstelt......... Hmf....Divisjons sjefen på besøk i Bn Ko.Tradisjonen tro så arrangerte feltpresten feltgudstjeneste for hele bataljonen, søndag 16 mars.FeltgudstjenesteFeltprest kaptein Grødem. Improvisert kors og alter gjør jobben.Hygiene i felt er meget viktig. 43 ko viser godt initiativ.
ILS'ass får føle S3's vrede i 81.....Sanmoment i 81. S3 skutt av sniper. (kan dette muligens ha noen sammenheng med forrige bilde!???)Sanmoment i 81. Sanitets laget på plass.S3 på ved til å bli transportert til Lett feltsykehus.KK på PK-1 tydelig fornøyd med Joint Winter. På veg til skarpskyting og JAAT.

(c) 2002-05 Artilleri.com - Hosted by: Lunarpages
MLRS - Paladin - Crusader - Panzerhaubitze - raketter